07 de setembre, 2011

L'Escola!

Fa un meset que el Lluc ha començat a l'escola!
Estem en ple procrés d'adaptació. Allò que diuen "a alguns nens els hi costa més i altres no tant". Bé doncs, ell es troba al primer grup de nens. El Lluc s'adapta mentre nosaltres tenim el cor escongit pensant si demà anirà millor que avui.
Tot i parlar-li de l'ecola com un lloc per disfrutar i jugar, ell només sentir la paraula màgica ja diu que NO. No només una vegada, sinó que des de que es desperta ja diu un NO NO NO NO i no vol veure, ni en pintura, la bata i la motxila.
Espero que només sigui qüestió de temps i d'aquí uns dies us pugui explicar tot el contrari.
Vaig preparar unes quantes cosetes que encara no us havia ensenyat:
Uns tovallons per l'hora de la fruita
i uns pitets pel menjador3 comentaris:

Magda ha dit...

No t'amoïnis Laura!!! això es normal, dona!!!! no tots els nens assimilen les coses de la mateixa forma. El que per a uns representa passar una bona estona amb altres nens, per d'altres representa la separació de la mare (o familiars) i la por de si no els tornarà a veure, però tot es questió de temps.
Si et serveix de consol, el nostre Unai també plora.
Els pitets moníssims,.....i...que bé que van!!
Una abraçada wapa! i un petonet per en Lluc.

Ana, princesa del guisante ha dit...

Laura, l'actitud dels nens acostuma a ser un reflex no del que nosaltres diem, sino del que sentim en realitat (tenen un radar...). Fins que tu no et convenceràs a tu mateixa que a l'escola està bé, ell no es convencerà. No li anomenis, normalitza-ho, i ja veuràs com canvia. Petons a l'homenet

Núr ha dit...

Quina feinada! T'ha quedat tot ben graciós! Això sí, el que més m'agrada són els pitets! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...